Recept in tekst staat onder de video.

 

Abonneer je op mijn youtubekanaal!

3 PAKKEN STROOPWAFELS
600 GRAM MONCHOU
50 GRAM BASTERDSUIKER
2 ZAKJES VANILLESUIKER
2 EETLEPELS KANEEL
500 ML SLAGROOM
2 ZAKJES KLOPFIX
INGEVETTE BAKVORM

– Hak 2 pakken stroopwafels in stukjes
– Klop de slagroom met de klopfix stijf en doe daarbij de (losgeklopte) monchou, de kaneel, de suiker en de vanillesuiker.
– Verwarm de gehakte stroopwafels in een pannetje zodat ze zacht en stroperig worden.
– Bedek de bodem van een ingevette bakvorm met de helft van de verwarmde stroopwafels en druk goed aan.
– Daaroverheen doe je een laag van het monchou-mengsel
– Daaroverheen strooi je wat stroopwafel-brokken.
– Dan weer een lang van het monchou mengsel
– Zet hem ongeveer 2 uur in de koelkast om hem op de laten stijven. (of tot de volgende dag)
Voordat je serveert leg je er nog wat stroopwafelbrokken bovenop (uit het derde pak) en dan smullen!