Benodigdheden:
200-250 gram biscuitjes
100 gram boter
8 eetlepels nutella
3 eetlepels suiker
600 gram Monchou
3 eetlepels cacao
1 pakje Fererro Rocher
Aardbeien
200 gram kokos
2 geprakte bananen
Bereidingswijze:
– Verkruimel de biscuits.
– Smelt daarna de boter in ongeveer 30 seconde zacht, maar niet helemaal vloeibaar.
– Meng de biscuits met de boter en 2 eetlepels nutella.
– Als dit goed vermengd is schep je het mengsel in een vorm of een bakblik en druk het goed aan.
– Meng de monchou met de rest van de nutella de cacao en de suiker en de geprakte bananen.
– Als dit goed gemengd is, schep je het mengsel over de bodem.

– Decoreer het met de Fererro Rocher, de aardbeien en de kokos.

– Laat het voor minimaal twee uur in de koelkast staan en dan is het klaar om gegeten te worden!