• 2 middelgrote tortilla wraps
  • 1 Philadelphia Bieslook
  • 1/3 komkommer
  • 1/2 tomaat
  • 6 reepjes kaas
4 personen ~ 15 minuten
  1. Snij 1/3 komkommer, 1/2 tomaat en een stuk kaas in reepjes.
  2. Besprenkel de tortilla wraps met een beetje water en leg deze op een voorverwarmde koekenpan voor 30 sec per zijde. Niet op een te hoog vuur anders verbranden ze. Laat de wraps afkoelen voor circa 5 minuten.
  3. Smeer de tortilla wraps royaal in met de Philadelphia Bieslook. Vooral de randen zijn belangrijk.
  4. Leg horizontaal op de besmeerde tortilla wrap een lijn van de reepjes kaas. Leg hiernaast een lijn van de komkommer reepjes en aan de andere zijde een lijn van de tomaat reepjes.
  5. Rol de tortilla strak op. Mocht de tortilla loslaten dan kun je hier extra Philadelphia Bieslook op smeren.
  6. Nadat de tortilla wraps zijn opgerold snij je deze met een kartel mes in stukken van circa 2cm.
  7. De tortilla wrap hapjes zijn klaar om geserveerd te worden.