Zelf lekker koken is voor veel mensen nog altijd een ver-van-mijn-bed-show. Ingewikkelde gerechten op tv dragen hier aan bij. Wij brengen hier verandering in. KokenmetMo.nl zorgt voor smaakvolle, kleurrijke en betaalbare gerechten. Via simpele instructievideo’s leert de Utrechter, jong of oud, man of vrouw, dat zelf koken gemakkelijk, lekker en vooral betaalbaar is. Met een budget van 10 euro laten wij op een simpele wijze zien hoe multiculturele gerechten voor 2 personen op tafel kunnen worden getoverd.

Samenwerking

KokenmetMo.nl is een initiatief van de vrijwilligers van PMJU. Voor dit project zijn wij op zoek naar samenwerkingspartners in de Horeca sfeer. Samenwerking in de vorm van het ter beschikking stellen van ruimte en materiaal. Een creatieve vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Als tegenprestatie maakt u deel uit van een creatief maatschappelijk project. Een sympathieke manier van promotie.